Vesti

Vesti

14. jun 2021. , Subotica

Široko srce

Gradska organizacija Crvenog krsta Subotica obeležila Svetski dan dobrovoljnih davalaca krvi 14. jun dodelom plaketa dobrovoljnim davaocima krvi koji su u prethodnoj godini ostvarili pravo na priznanje za 35, 50, 75 i 100 puta datu krv.
Plaketa „Široko srce“ za postignute rezultate na omasovljavanju dobrovoljnog davalaštva krvi u 2020. godini u kategoriji preduzeća, ustanova i kompanija dodeljena je fabrici „Pionir“.


Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić uručio je plaketu Predsedniku kompanije “Pionir” Miroljubu Aleksiću i u ime Grada Subotice i svoje ime izrazio zahvalnost svima koji dobijaju zasluženo priznanje za svoju veliku humanost. „Dati krv više desetina, pa i više od stotinu puta zaista je podvig za svako poštovanje i nešto što je veoma važno da istaknemo i da vrednujemo kao društvo. Dragocenost vaše humanosti nikada nije bila jasnija nego u ovo doba pandemije za koju se nadamo da je, bar u svom najgorem izdanju, zauvek iza nas. Vi ste bili ti na koje je naš zdravstveni sistem uvek mogao da računa za preko potrebne količine krvi, kojima ste spasili mnogo života. Želim i pred vama da kažem danas da ćete uvek imati podršku vašeg grada“, rekao je gradonačelnik Bakić.

Podelite sa prijateljima:
 
Poznati Pionirovi brendovi Medeno srce , Galeb , Negro , Lešnik...
Pionir je nastupio na 27. Međunarodnom privrednom sajmu u Tirani, Albanija,...
Tokom Dana zaljubljenih održali smo promocije Medenog srca. Svi posetioci...