Zajednica i društvo

O nama

Odgovornost

Zajednica i društvo

Odgovornost u poslovanju je imperativ kompanije Pionir. Ogleda se kako u odnosu prema zaposlenima, tako i u odnosu prema kupcima i poslovnim partnerima. Briga o društvu i pojedincima Pionir godinama izdvaja u grupu društveno odgovornih kompanija, na šta je Pionir izuzetno ponosan.
Donacije organizacijama mladih, ekološkim društvima i talentima samo su neki od primera kojima Pionir može da se pohvali u segmentu društvene odgovornosti. Pored pomenutog, Pionir je poznat i po svom učešću u projektima humanitarnog karaktera, koji se ponavljaju iz godine u godinu..
26.05.2018.
Pionir posvećen negovanju sportskih vrednosti kod dece
U Beogradskom Zoo vrtu 26.05. održane su ,,Olimpijske igre za sve'', događaj posvećen negovanju sportskih vrednosti kod dece. Društveno odgovorni karakter manifestacije uslovio je da jedan od sponzora ove manifestacije bude upravo kompanija Pionir. U okviru promo štanda Pionira posetioci su mogli da se zaslade i uživaju u ukusima Kidy čokoladica i Vitanova keksa. Jedan lep prolećni dan učinili smo slađim, a dečiji osmesi govore više od reči.
 
25.05.2018.
Pionir učestvuje u promociji omladinske kulture i stvaralaštva
Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo "Danilo Kiš" proslavilo je 13 godina uspešnog rada na animaciji i podsticanju kulturnog stvaralaštva kod dece i omladine. Oko 100 dece iz viših razreda subotičkih osnovnih škola prisustvovalo je promociji knjige "Ja Aleksija" Branke Trifunović iz Žednika, dok su na pauzi uživali u slatkim proizvodima kompanije Pionir.
 
10.04. i 11.04.2018.
Pionir podržao konferenciju SSEF u Beogradu
Konferencija studentskog saveza Ekonomskog fakulteta u Beogradu ,,Dani saveza tradicija i inovacija'' je održana kroz dva konferencijska dana 10.04. i 11.04.2018. Konferencija je propraćena kroz interesantna predavanja renomiranih stručnjaka, a momenti pauze su bili upotpunjeni uz Vitanova štanglice i Yes flips koje je obezbedila kompanija Pionir.
 
11.04.2018.
Pionir podržao manifestaciju ,,Čitam i skitam'
Gradska biblioteka Subotica je po deseti put jubilarno organizovala kviz za podsticanje čitanja "Čitam i skitam". Pionir je sa zadovoljstvom podržao događaj na kom je učestvovalo oko 1.000 mladih Subotičana.
 
01.09.2017.
Pionir obradovao đake prvake za prvi dan škole!
Prvog septembra, đake prvake u OŠ "PIONIR" iz Starog Žednika na klupama je sačekalo prijatno iznenađenje - slatki poklon paketi puni Pionir slatkiša, sa željema da im celo školovanje bude što slađe i prijatnije. Nakon svečanog prijema prvaka, počastili su se i ostali drugari iz cele škole.
 
31.01.2014.
Pionir donirao slatke pakete na Nacionalni dan bez duvanskog dima
Povodom obeležavanja 31.januara, Nacionalnog dana bez duvanskog dima, Zavod za zaštitu zdravlja Subotica organizovao je likovno takmičenje na temu „Gradovi bez dima.“. Na takmičenju je učestvovalo više od 130 dečijih crteža. Kompanija Pionir doprinela je manifestaciji dodelivši slatke pakete najboljim pojedincima i grupama.
 
06.04.2013.
Pionir uz mlade matematičare
Podržavajući mlade talente, kompanija Pionir je donacijom svojih slatkiša nagradila najbolje matematičare. Povod je bilo godišnje okružno takmičenje, koje se održalo u osnovoj školi Kizur Ištvan u Subotici. Takmičenju je prisustvovalo oko 180 dece i 80 profesora i mentora koji su pokazali svoje znanje iz oblasti matematike ali i jednako uživali u slatkim zalogajima Pionirovih slatkiša.
 
03.04.2013.
Donacija preduzeću Palić Ludaš
Dan specijalnog rezervata prirode Ludaško jezero bio je povod okupljanja eminentnih predstavnika iz Ministarstva prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja i Pokrajinskih sekretarijata gde je ujedno predstavljen značaj rezervata i priređena izložba fotografija “Fragmenti prirode”. 
Tradicionalno, učenicima osnovne škole iz Hajdukova, nadomak Subotice, pripremljen je edukativni program u okviru kojeg su imali prilike da se bolje upoznaju sa biljnim i životinjskim svetom po kojem je poznat Specijalni rezervat. Donacijom slatkiša, kompanija Pionir je ulepšala atmosferu skupa i obradovala učesnike.
 
21.02.2013.
Pionir podržava mlade talente
Kompanija Pionir je podržala koncertnu sezonu klasične muzike, koja će trajati tokom cele godine u Subotici, u organizaciji udruženja Electa.
Koncertna sezona započela je krajem februara, festivalom umetničke muzike internacionalnog karaktera Femus, koji je okupio preko 100 učesnika iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Mađarske, kao i učenike i profesore nižih i srednjih muzičkih škola. 
Kompanija Pionir je najboljim takmičarima u okviru 3 discipline u 5 kategorija, dodelila slatke pakete i na taj način pomogala organizaciji Femusa, festivala koji promoviše mlade talentovane i još neafirmisane umetnike.
 
 
 
Odgovornost u poslovanju je imperativ kompanije Pionir. Ogleda se...
 
 
Važan segment poslovanja kompanije Pionir ogleda se u praćenju Zakona u vezi...
 
 
Shvatajući značaj i važnost ljudskih resursa, primarni zadatak...