Promocije

Promocije

14. februar 2019.

Medeno srce promocije za Dan Zaljubljenih

Tokom Dana zaljubljenih održali smo promocije Medenog srca. Svi posetioci odabranih Maxi objekata su imali prilike da se upoznaju sa novim specijalnim pakovanjem Medenog srca na kome postoji prostor za ostavljanje personalizovane poruke. U duhu brenda obradovali smo naše potrošače i podelili slatka iznenađenja.

Podelite sa prijateljima:
 
decembar 2018.

Kidy snagator promocije

U decembru mesecu smo organizovali Kidy snagator aktivacije - promocije Kidy čokoladica. Organizovali smo interesantne promocije sa postavkom Kidy čekića za merenje snage. Svi zainteresovani potrošači su imali priliku da se zabave i osvoje slatke poklone. Kidy mora da ti se svidi!

Podelite sa prijateljima:
 
21. oktobar 2018 - 28. oktobar 2018. , Beograd

Promocija Medenih napolitanki

Tokom proteklog Sajma knjiga u Beogradu, održana je promocija Pionir Medenih napolitanki. Posetioci koji su posetili Sajam knjiga 27.10. imali su prilike da uživaju u novim ukusima Medenih napolitanki: banana i lešnik. Kako su Medene napolitanke medenije uz knjigu, slatko iznenađenje je upotpunjeno uz poklone u vidu bookmarkera.

Podelite sa prijateljima:
 
septembar 2017.

Čivijada u Šapcu

Tokom održavanja poznatog događaja u Šapcu „Čivijada„ (kulturno-turistička manifestacija čija je osnovna tema humor i satira), organizovali smo promociju Pionirovih proizvoda. U centru Šapca su prolaznici degustirali naše proizvode i slikali se sa Cica Maca maskotom.  

Podelite sa prijateljima:
 
avgust 2017.

Dužijanca u Subotici

Povodom obeležavanja praznika Dužijance u Subotici u avgustu, organizovana je promocija Pionirovih proizvoda na trgu Subotice. Prolaznike smo počastili našim proizvodima a celokupno dešavanje je upotpunila maskota Cica Mace koja je oduševila naše najmlađe potrošače. 

Podelite sa prijateljima:
 
novembar 2015 - decembar 2015.

Cica Maca krem i Cica Maca srculence

Jedan od omiljenih dečijih brendova kompanije „Pionir“ zasigurno je brend „Cica Maca“ koji svojim zanimljivim i raznovrsnim asortimanom iz dana u dan povećava broj lojalnih potrošača. Tokom 2015.godine, šarmantna „Cica maca“ je uveseljavala svoje fanove novim proizvodima poput hrskavih štapića, krem tabli, gumenih bombona i ukusnog krema, dok je za kraj godine promovisano „Cica maca srculence“, trajni kolač sa medom preliven kakao prelivom. Promocije krema održane su u najvećim objektima u Srbiji tokom septembra meseca, dok su promocije artikla „Cica maca srculence“ održane tokom novembra i decembra. Uz slatku degustaciju i zanimljive poklone, „Cica maca“ je uveseljavala najmlađe potrošače i poručila nova iznenađenja u predstojećoj 2016.godini.

Podelite sa prijateljima:
 
oktobar 2015.

Promocije Galeb Negro čokolade

Obogaćujući asortiman „Galeb“ čokolada, obradovali smo sve naše verne potrošače novom „Galeb mlečnom čokoladom sa ukusom Negro bombona“ koja je dostupna u gramaži od 80g i 250g. Spajanje dva vrhunska „Pionirova“ brenda promovisano je tokom oktobra meseca u najvećim KA objektima u Srbiji poput Mercatora, Univerexporta, Tempa, Maxija i DIS-a. Osim degustacije proizvoda potrošači su na poklon dobijali „Negro“ bombone,omiljeni brend svih generacija.

Podelite sa prijateljima:
 
1. jun 2015 - 30. jun 2015.

Promocija Galeb Premium čokolada

Na radost ljubitelja brenda Galeb lansirane su nove, premijum čokolade u četiri ukusa u formi crnih, mlečnih i belih čokolada. Kroz degustacije i primamljive poklone, potrošači su tokom juna meseca mogli da degustiraju pomenute čokolade, i još jednom se uvere u provereni kvalitet Galeba.

Podelite sa prijateljima:
 
1. mart 2015 - 1. april 2015.

Cica Maca promocije

Omiljeni dečiji brend Cica Maca proširen je u kategoriji krema koje su promovisane u martu i aprilu mesecu, u najvećim trgovačkim objektima u Srbiji i regionu. Uz kupljene artikle u grupi krema, potrošači su na poklon dobijali druge artikle brenda Cica Maca poput omiljene krem table Cica Maca Tina - Crunchy ili popularnih štanglica, težine 30g.

 

Podelite sa prijateljima:
 
1. februar 2015 - 1. mart 2015.

Promo pakovanje medenjaka

Slaveći ljubav, u februaru i martu, kompanija Pionir je promovisala novi artikal - Promo pakovanje medenjaka, kojeg čine omiljeni ukusi Medenog srca, Slatkog Srca i Medenih pereca sa gratis CD najlepših pop i folk ljubavnih pesama. Promocije su organizovane u najvećim trgovinskim objektima u Srbiji (Mercator, Roda, DIS, Delhaize, Idea) i regionu pod sloganom “Podelite ljubav”. 

Podelite sa prijateljima:
 
Kompanija Pionir u saradnji sa domaćim trgovinskim sistemom DTL organizuje...
Poznati Pionirovi brendovi Medeno srce , Galeb , Negro , Lešnik...
Pionir je nastupio na 27. Međunarodnom privrednom sajmu u Tirani, Albanija,...