Briga o zaposlenima

O nama

Odgovornost

Briga o zaposlenima

Shvatajući značaj i važnost ljudskih resursa, primarni zadatak kompanije Pionir je briga o zaposlenima. Poslovni ambijent u kojem se proizvodi kreiraju, oblikuju, stvaraju i dolaze do krajnjih kupaca, mora biti mesto zadovoljnih i uspešnih ljudi.
Pionir zaposlenima pruža niz benefita, počevši od savremeno opremljene kantine u kojoj se svakodnevno pripremaju sveža jela, kao i svečaniji ručkovi za goste kompanije, koji se organizuju u posebnoj prostoji predviđenoj za tu namenu.
Od izuzetne važnosti za kompaniju je briga o zdravlju zaposlenih. U posebno opremljenoj ambulanti, koja se nalazi u krugu fabrike u Subotici obavljaju se pregledi iz oblasti opšte medicine, stomatologije i ginekologije.
Sindikalna organizacija radnika, takođe ima važnu ulogu u brizi za sve zaposlene, organizujući godišnje proslave kompanije, dodelu jubilarnih nagrada za godine lojalnosti provedene u kompaniji, oporavak radnika u banjama, finansijsku pomoć zaposlenima u lečenju i rešavanju različitih životnih problema.
Pored svega pomenutog, Pionir je kompanija koja unapređuje znanje, regrutuje mlade, kvalitetne ljude i iz godine u godinu jača svoj kadrovski portfolio.
 
 
Odgovornost u poslovanju je imperativ kompanije Pionir. Ogleda se...
 
 
Važan segment poslovanja kompanije Pionir ogleda se u praćenju Zakona u vezi sa...
 
 
Shvatajući značaj i važnost ljudskih resursa, primarni zadatak...