Vesti

Vesti

12. decembar 2018. , Sarajevo

Uručene nagrade 1. kola!

Najvrednije nagrade iz prvog kruga nagradne igre "Pionir te vodi na zimovanje!" u BiH juče su uručene srećnim dobitnicima u Sarajevu.
U prelepom ambijentu Grand hotela TORNIK 5* na Zlatiboru, kao i čarima ove planine uživaće, između ostalih i Nedžad Kuč i Ermin Berbić sa svojim porodicama. Možete i vi da postanete srećni dobitnik ove ili neke od ostalih vrednih nagrada. Igrajte se s nama sve do 19.12.2018. 

Podelite sa prijateljima:
 
4. decembar 2018 - 11. decembar 2018.

Dobitnici prvog kola velike regionalne nagradne igre „Pionir ze vodi na zimovanje!“

Daje se na znanje da su izvučeni dobitnici prvog kola velike regionalne nagradne igre ,,Pionir te vodi na zimovanje!’’, a spisak dobitnika za svako tržište možete pogledati na sledećem linku.
Čestitamo srećnim dobitnicima! Igramo se dalje! :)

Podelite sa prijateljima:
 
1. decembar 2018 - 2018. , Beograd

Beogradski atletski trofej

01.12.2018. u Atletskoj dvorani u Beogradu održan je atletski miting za kategorije školaraca u disciplinama sprint, prepone, skok u dalj, skok u vis, bacanje medicinke, trka na 200m itd., pod nazivom BEOGRADSKI ATLETSKI TROFEJ. Učestvovalo je preko 500 dece UZRASTA 6-10 GODINA iz gradova iz cele Srbije. Podršku takmičenju za najmlađe zaljubljenike u atletiku, sem nacionalnih medijskih kuća dali su i naši proslavljeni atletičari. Pionir podržava vredne i talentovane mlade ljude. Čast nam je i zadovoljstvo što smo imali mogućnost da doprinesemo organizaciji ovog značajnog događaja u saradnji sa Beogradskim Atletskim klubom.

Podelite sa prijateljima:
 
29. novembar 2018. , Subotica

Oni dolaze

Pionir podržava vredne i talentovane mlade ljude. Srećni smo što smo imali priliku da doprinesemo projektu “ONI DOLAZE” u saradnji sa www.subotica.com
Ovogodišnjim projektom "Oni dolaze" predstavljeno je 36 talentovanih i nadarenih učenika osnovnih i srednjih subotičkih škola, u čiju čast je priređena jučerašnja svečanost u Velikoj većnici Gradske kuće uz prisustvo učenika, roditelja, direktora škola i nastavnika. https://www.subotica.com/tag/oni-dolaze/

Podelite sa prijateljima:
 
21. oktobar 2018 - 25. oktobar 2018. , Pariz

Pionir na SIAL-u 2018.

Poštovani poslovni partneri,

Pionir će i ove godine nastupati na sajmu SIAL u Parizu. Posetite nas od 21.do 25.10.2018. godine u Hali 1, na štandu 1D026. Više informacija o samom sajmu potražite na www.sialparis.com 

Dobro došli! :)

Podelite sa prijateljima:
 
6. jun 2018. , Sarajevo

Galeb te vodi na more! Dobitnici četvrtog kruga izvlačenja

Pogledajte i spisak dobitnika nagrada iz četvrtog kola velike nagradne igre "Galeb te vodi na more" ovde. Čestitamo!

Podelite sa prijateljima:
 
6. jun 2018. , Sarajevo

Galeb te vodi na more! Dobitnici trećeg kruga izvlačenja

Velika nagradna igra “Galeb te vodi na more” u BiH se privela kraju i izvukli smo nove nagrađene. Tokom maja, ovo je treće od četiri izvlačenja. Dobitnicima čestitamo, a spisak nagrađenih pogledajte ovde :)

Podelite sa prijateljima:
 
5. jun 2018. , Sarajevo

Nove nagrade!

Ponovo su dvema divnim damama: Vernesi Sipić i Lejli Hantalašević Bečić uručeni vaučeri za ljetovanje iz snova i vikend odmor u Hotelu „Izvor“ Aranđelovac. Čestitamo damama, želimo im odličan provod i lijep odmor.

Podelite sa prijateljima:
 
maj 2018.

Retro kampanja u Delhaize-u - Medeno srce, Galeb i Negro

Tri brend lidera kompanije Pionir: Medeno srce, Galeb i Negro učestvuju u velikoj kampanji Delhaize-a ,,Dobra stara vremena''. Trenutno u Maxi objektima možete pronaći ekskluzivna retro pakovanja Negro bombona, Medenog srca i Galeb čokolade. Zaplovite u dobra stara vremena i prisetite se kako su nekada izgledali vaši omiljeni brendovi. Godine prolaze, ambalaže se menjaju a jedinstveni ukusi ostaju. 

Podelite sa prijateljima:
 
28. maj 2018 - 31. maj 2018. , Sarajevo

Uručene nagrade!

Dvema divnim damama: Ćehaja Sabini i Čupeljić Alisi danas su uručeni vaučeri za ljetovanje iz snova i vikend odmor u hotelu „Izvor“ u Aranđelovcu. Ubrzo slede i ostala uručenja. Čestitamo damama, želimo im odličan provod i lep odmor. Igrajte se i vi, nagradna igra GALEB TE VODI NA MORE traje još samo nekoliko dana!

Podelite sa prijateljima:
 
U želji da obraduje svoje najmlađe i najslađe potrošače kompanija...
Pionir je i ove godine nastupao na velikom Međunarodnom sajmu prehrambene...
Tokom proteklog Sajma knjiga u Beogradu, održana je promocija Pionir...
Pionir te vodi na zimovanje! X