Vesti

Vesti

16. oktobar 2023.

Počela je nagradna igra pionir volimo nagrade osvojimo

Kompanija Pionir u saradnji sa domaćim trgovinskim sistemom DTL organizuje nagradnu igru u periodu od 16.10.2023. do 19.11.2023. godine.
O Pravilniku nagradne igre, uslovima učešća i nagradnom fondu možete se informisati na našem sajtu u odeljku Nagradna igra u padajućem meniju KUTAK ZA POTROŠAČE, kao i u prodajnim objektima trgovinskog sistema DTL.
Srećno!
Vaš Pionir

Podelite sa prijateljima:
 
15. april 2023.

Pionir podržao “Vaskrs na Paliću”

Tradicionalni događaj “Vaskrs na Paliću” i ove godine je održan u subotu pred Vaskrs okupivši mnogo kreativne dece i njihovih roditelja. Vredne dečije ručice i bujna mašta, za čas su oslikale veliki broj jaja, a zatim su se takmičili u recitatorskim i pevačkim sposobnostima. Nagrađeni Pionirovim Uskršnjim zekama nisu skrivali oduševljenje i zahvalnost, a Pionir je zahvalan za ove iskrene dečije osmehe. Mi činimo i praznike slađim!

Podelite sa prijateljima:
 
1. april 2023.

Medeno srce - zvezda supermarketa u Makedoniji

Glavno uredništvo makedonskog magazina "Убавина и здравје", zajedno sa čitaocima kroz kreativnu kampanju pod nazivom "Zvezde supermarketa", dalo je priznanje koje obuhvata omiljene brendove i proizvode, jer su oni važan deo svakodnevnog života.Posle istraživanja sa čitaocima, i u saradnji sa tržišnim lancem Ramstor, napravili su listu od 25 najboljih.


To su, kako navode proizvodi legende – oni koji su neodvojivi deo naše tradicije, neizostavni sastojci najpoznatijih jela, najpopularniji za darivanje, ili oni sa najdužim prisustvom na tržištu, proizvodi-partneri svake zabave, najbolje ’društvo’ za filmsko veče, ili najbolji u svojoj kategoriji.


Proizvod Medeno Srce je u kampanju uključio ’Jus Mb’, kao proizvod koji odgovara ideji časopisa, kultnog proizvoda na tržištima širom države, brenda koji jednostavno zaslužuje epitet "Zvezda supermarketa".


Medeno Srce je od samog početka bio favorit u kategoriji kolača i očekivalo se da će biti među 25 pobednika u različitim kategorijama.


Medeno Srce - Pionir – pobednik u kategoriji kolačića.


Jedinstveno zahvaljujući svojoj savršenoj kombinaciji začina i preliva prave tamne čokolade, Medeno Srce sa četrdesetpetogodišnjom tradicijom sinonim je za ljubav i ukus, koji nas vraća u divan svet detinjstva. Idealan tokom posta i onda kada želite da se prepustite ukusu savršenog slatkiša.


Jus Mb je ponosno podelio vest da je naš omiljeni proizvod takođe omiljen i potrošačima.

 

Podelite sa prijateljima:
 
1. april 2023.

SMANJENJE EMISIJE ŠTETNIH GASOVA U PROIZVODNJI
ZA 50%

Svedoci smo da je glavni problem današnjice ekološko zagađenje, što utiče na zdravlje svih nas. Shodno tome, potreba je da učinimo koliko možemo da zaštitimo i unapredimo kvalitet životne sredine. Kompanije koje imaju proizvodnju mogu doprineti modernizacijom proizvodnih sistema u skladu sa ekološkim standardima. Sa ponosom možemo da kažemo da je naša kompanija u aktuelni projekat smanjenja emisije štetnog gasa investirala značajna novčana sredstva, te isti redukovala za 50%, u fabrici konditorskih proizvoda u Subotici. Snabdevanje postrojenja se vrši iz obnovljivih izvora energije, koji potiču od geotermalnih voda. Ovo je samo prvi korak u cilju održivog poslovanja, a u narednoj fazi nas očekuje velika investicija u solarnu energiju. Nadamo se da će ovaj primer slediti druge kompanije, i nastojati da prilagode svoju proizvodnju trendovima ekološke održivosti. Uvereni smo da je ovo značajni korak ka poboljšanju zaštite i kvaliteta životne sredine u našoj zemlji.

Podelite sa prijateljima:
 
1. mart 2023.

REDIZAJN MEDENOG SRCA

Ovog proleća Medeno Srce stiže u ambalaži koja čuva tradicionalno kvalitetan ukus, a ističe ono najbolje: put do pravih medenjaka. Klasično, sa višnjom ili narandžom, malo, ili porodično pakovanje? Izbor je vaš, a zadovoljstvo delimo sa vama. Medeno Srce i drugari sada se bave novim sportovima, uz radost i osmehe koje uvek izmame najmlađim sladokuscima. Zahvaljujemo se svojim lojalnim potrošačima, kao i našim zaposlenima, koji nose zasluge za svako unapređenje proizvoda. Nastavljamo da nižemo slatke godine i delimo ljubav zajedno sa vama.

Podelite sa prijateljima:
 
31. januar 2023.

Svaka cigareta smeta - učešće Pionira u obeležavanju Nacionalnog dana bez duvanskog dima

U saradnji sa Zavodom za javno zdravlje Subotica, kompanija Pionir je i ove godine dala svoj doprinos zaštiti i unapređenju zdravlja naroda, učešćem u obeležavanju Nacionalnog dana bez duvana, 31. januara 2023. godine.
Pod sloganom ’’Svaka cigareta smeta’’, projekat ’’Prevencija upotrebe duvanskih i nikotinskih proizvoda’’ uspešno je realizovan. Na likovnom konkursu za učenike viših i nižih razreda osnovnih škola iz Subotice i ostalih okružnih škola, kao i svake godine odabrana su četiri najmaštovitija rada.
Kompanija Pionir nagradila je kreativne pobednike konkursa slatkim paketima iz bogate palete proizvoda slatkiša uz koje rastu generacije.
 

Podelite sa prijateljima:
 
28. oktobar 2022.

Podrška studentskoj konferenciji “Codeference"

U organizaciji Studentske unije Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu od 24. do 27. oktobra 2022. godine na Zlatiboru održana je studentska konferencija “Codeference".
Konferencija “Codeference” realizovana je po drugi put i okupila je veliki broj studenata elektrotehnike i računarstva sa ciljem unapređenja znanja u ovoj oblasti, kao i stvaranja značajnih konekcija među budućim elektroinženjerima.
Kompanija Pionir je ponosni sponzor ove konferencije. Učesnike konferencije smo obradovali Vitanova žitnim barovima i Yes flipsom.

Podelite sa prijateljima:
 
2. oktobar 2022.

Junaci Gvozdenog puka

Sportskim danom pod nazivom „Junaci Gvozdenog puka“, u Prokuplju je 02.10.2022. počeo program obeležavanja centralne državne manifestacije čiji je pokrovitelj Republika Srbija, a koja se održava povodom obeležavanja 110. godina od mobilizacije Drugog pešadijskog puka „Knjaz Mihailo“, čuvenog Gvozdenog puka.

 
Ova manifestacija održana je u negovanju istorijskog sećanja na junake koji su nesebično jurišali za oslobođenje i odbranu svoje Srbije od 1912. do 1918. godine.

 
U spomen parku „Gvozdeni puk“ veliki broj učenika prokupačkih osnovnih i srednjih škola uzeo je učešće u sportskim takmičenjima i tako dalo veliki doprinos ovoj manifestaciji. Više od 50 planinara učestvovalo je na planinarskom pohodu na Vidojevicu „Putevima Gvozdenog puka“. 3. oktobra u 11 sati održan je I kviz znanja iz istorije u Domu kulture u kojem je učestvovalo 16 osnovnih i srednjih škola iz Topličkog okruga.


Pehare najboljima na sportskim borilištima uručili su članovi Organizacionog odbora za obeležavanje 110. godina od mobilizacije Gvozdenog puka, Nebojša Radenković i Darko Žarić.

 
Grad Prokuplje je svim školama u znak zahvalnosti za učešće u sportskom nadmetanju poklonio fudbalske lopte, a kompanija Pionir-Hissar svojim proizvodima zasladila je ovaj sportski dan.

Podelite sa prijateljima:
 
5. decembar 2021. , Subotica

Održana tradicionalna Trka Deda Mrazeva

Na Paliću se održala najlepša zimska manifestacija – Trka Deda Mrazeva. Uprkos kišnom i hladnom vremenu, oko 400 nasmejanih Deda Mrazeva je istrčalo stazu od 1.500 metara u samom srcu Palića.
Ali, kako je i ove godine manifestacija humanitarnog karaktera, učesnici nisu nagrađeni medaljama samo zbog svog truda, već i zbog svoje humanosti – donirananih paketića, slatkiša i igračaka koji su namenjeni onima kojima je to najpotrebnije – deci korisnicima Narodne kuhinje Crvenog Krsta Subotica.
Ove godine smo, kao prijatelji manifestacije, među ostalim sponzorima podržali trku Deda Mrazeva, i svojim proizvodima uveličali manifestaciju i ulepšali druženje na Paliću. Nakon trke su učesnici mogli da se posluže Pionirovim YES flipsom.

Podelite sa prijateljima:
 
9. avgust 2021. , Subotica

Nova prodavnica u Subotici

Vest za drage ljubitelje Pionirovih slatkiša je da naša prodavnica u centru Subotice ponovo radi!
Sada na novoj lokaciji u savremenijem i modernijem ambijentu.
Čekamo vas u Matka Vukovića 4
Uživajte u kupovini dobro poznatih i proverenih ukusa, ali i u našim novim slatkišima. Više na stranici www.subotica.com.
Dobrodošli!

 

Podelite sa prijateljima:
 
Poznati Pionirovi brendovi Medeno srce , Galeb , Negro , Lešnik...
Pionir je nastupio na 27. Međunarodnom privrednom sajmu u Tirani, Albanija,...
Tokom Dana zaljubljenih održali smo promocije Medenog srca. Svi posetioci...