Vesti

Vesti

15. april 2023.

Pionir podržao “Vaskrs na Paliću”

Tradicionalni događaj “Vaskrs na Paliću” i ove godine je održan u subotu pred Vaskrs okupivši mnogo kreativne dece i njihovih roditelja. Vredne dečije ručice i bujna mašta, za čas su oslikale veliki broj jaja, a zatim su se takmičili u recitatorskim i pevačkim sposobnostima. Nagrađeni Pionirovim Uskršnjim zekama nisu skrivali oduševljenje i zahvalnost, a Pionir je zahvalan za ove iskrene dečije osmehe. Mi činimo i praznike slađim!

Podelite sa prijateljima:
 
1. april 2023.

Medeno srce - zvezda supermarketa u Makedoniji

Glavno uredništvo makedonskog magazina "Убавина и здравје", zajedno sa čitaocima kroz kreativnu kampanju pod nazivom "Zvezde supermarketa", dalo je priznanje koje obuhvata omiljene brendove i proizvode, jer su oni važan deo svakodnevnog života.Posle istraživanja sa čitaocima, i u saradnji sa tržišnim lancem Ramstor, napravili su listu od 25 najboljih.


To su, kako navode proizvodi legende – oni koji su neodvojivi deo naše tradicije, neizostavni sastojci najpoznatijih jela, najpopularniji za darivanje, ili oni sa najdužim prisustvom na tržištu, proizvodi-partneri svake zabave, najbolje ’društvo’ za filmsko veče, ili najbolji u svojoj kategoriji.


Proizvod Medeno Srce je u kampanju uključio ’Jus Mb’, kao proizvod koji odgovara ideji časopisa, kultnog proizvoda na tržištima širom države, brenda koji jednostavno zaslužuje epitet "Zvezda supermarketa".


Medeno Srce je od samog početka bio favorit u kategoriji kolača i očekivalo se da će biti među 25 pobednika u različitim kategorijama.


Medeno Srce - Pionir – pobednik u kategoriji kolačića.


Jedinstveno zahvaljujući svojoj savršenoj kombinaciji začina i preliva prave tamne čokolade, Medeno Srce sa četrdesetpetogodišnjom tradicijom sinonim je za ljubav i ukus, koji nas vraća u divan svet detinjstva. Idealan tokom posta i onda kada želite da se prepustite ukusu savršenog slatkiša.


Jus Mb je ponosno podelio vest da je naš omiljeni proizvod takođe omiljen i potrošačima.

 

Podelite sa prijateljima:
 
1. april 2023.

SMANJENJE EMISIJE ŠTETNIH GASOVA U PROIZVODNJI
ZA 50%

Svedoci smo da je glavni problem današnjice ekološko zagađenje, što utiče na zdravlje svih nas. Shodno tome, potreba je da učinimo koliko možemo da zaštitimo i unapredimo kvalitet životne sredine. Kompanije koje imaju proizvodnju mogu doprineti modernizacijom proizvodnih sistema u skladu sa ekološkim standardima. Sa ponosom možemo da kažemo da je naša kompanija u aktuelni projekat smanjenja emisije štetnog gasa investirala značajna novčana sredstva, te isti redukovala za 50%, u fabrici konditorskih proizvoda u Subotici. Snabdevanje postrojenja se vrši iz obnovljivih izvora energije, koji potiču od geotermalnih voda. Ovo je samo prvi korak u cilju održivog poslovanja, a u narednoj fazi nas očekuje velika investicija u solarnu energiju. Nadamo se da će ovaj primer slediti druge kompanije, i nastojati da prilagode svoju proizvodnju trendovima ekološke održivosti. Uvereni smo da je ovo značajni korak ka poboljšanju zaštite i kvaliteta životne sredine u našoj zemlji.

Podelite sa prijateljima:
 
Poznati Pionirovi brendovi Medeno srce , Galeb , Negro , Lešnik...
Pionir je nastupio na 27. Međunarodnom privrednom sajmu u Tirani, Albanija,...
Tokom Dana zaljubljenih održali smo promocije Medenog srca. Svi posetioci...