Vesti

Vesti

1. april 2023.

Medeno srce - zvezda supermarketa u Makedoniji

Glavno uredništvo makedonskog magazina "Убавина и здравје", zajedno sa čitaocima kroz kreativnu kampanju pod nazivom "Zvezde supermarketa", dalo je priznanje koje obuhvata omiljene brendove i proizvode, jer su oni važan deo svakodnevnog života.Posle istraživanja sa čitaocima, i u saradnji sa tržišnim lancem Ramstor, napravili su listu od 25 najboljih.


To su, kako navode proizvodi legende – oni koji su neodvojivi deo naše tradicije, neizostavni sastojci najpoznatijih jela, najpopularniji za darivanje, ili oni sa najdužim prisustvom na tržištu, proizvodi-partneri svake zabave, najbolje ’društvo’ za filmsko veče, ili najbolji u svojoj kategoriji.


Proizvod Medeno Srce je u kampanju uključio ’Jus Mb’, kao proizvod koji odgovara ideji časopisa, kultnog proizvoda na tržištima širom države, brenda koji jednostavno zaslužuje epitet "Zvezda supermarketa".


Medeno Srce je od samog početka bio favorit u kategoriji kolača i očekivalo se da će biti među 25 pobednika u različitim kategorijama.


Medeno Srce - Pionir – pobednik u kategoriji kolačića.


Jedinstveno zahvaljujući svojoj savršenoj kombinaciji začina i preliva prave tamne čokolade, Medeno Srce sa četrdesetpetogodišnjom tradicijom sinonim je za ljubav i ukus, koji nas vraća u divan svet detinjstva. Idealan tokom posta i onda kada želite da se prepustite ukusu savršenog slatkiša.


Jus Mb je ponosno podelio vest da je naš omiljeni proizvod takođe omiljen i potrošačima.

 

Podelite sa prijateljima:
 
Poznati Pionirovi brendovi Medeno srce , Galeb , Negro , Lešnik...
Pionir je nastupio na 27. Međunarodnom privrednom sajmu u Tirani, Albanija,...
Tokom Dana zaljubljenih održali smo promocije Medenog srca. Svi posetioci...