Vesti

Vesti

14. april 2020.

Pionir za poslovne partnere

U jeku situacije koja je poremetila funkcionisanje, pre svega naših života, zatim i privrede i svih drugih tokova, ne zaboravljamo naše prve saradnike. Odgovorni prema sebi i drugima. I pre svega dugogodišnjim partnerima. Tim povodom se Predsednik kompanije Pionir i Alco grupe, Miroljub Aleksić, obratio rečima podrške:
"Dragi poslovni partneri,
Pre svega bismo želeli da vama, vašim porodicama, zaposlenima i prijateljima poželimo dobro zdravlje.
Ne sumnjamo da ste i vi sa posebnom pažnjom pristupili ovoj teškoj situaciji koja je zadesila ceo svet i drago nam je što se naša saradnja nastavila, uprkos svim poteškocama koje nikoga nisu zaobišle.
Alco group, kao društveno odgovorna kompanija, je pre svega preduzela sve mere zaštite zaposlenih kako bi se ciklus rada nastavio i odgovorio potrebama tržišta tokom vanrednog perioda, a isto tako i bio spreman za buduće poduhvate.
Zatim, donirali smo državi sredstva u iznosu većem od 30 mil. dinara za kupovinu respiratora, za pakete penzionerima, za pomoć policiji na dežurstvu, kao i drugim ustanovama i stavili na raspolaganje naše kapacitete hotela u Novom Sadu.
Smatramo da svaki pojedinac, a zatim i kompanija, može da doprinese našim sugradanima, kako pridržavanjem svih propisanih mera Republike Srbije, tako i humanošcu i odgovornim ponašanjem.
Ponosni smo i na naše zaposlene koji se trude da obavljaju svoje poslove odgovorno i uz pojačane mere opreza.
Ističemo da nam je saradnja sa vašom kompanijom oduvek bila veoma značajna, a posebno u ovim teškim vremenima kada se svi borimo da održimo zdravo poslovanje, u čemu nam vi i svi naši poslovni partneri pomažete. Želimo da znate da smo i mi tu za vas jer samo udruženim snagama možemo da prebrodimo ovaj period i zadovoljimo potrebe tržišta.
Zahvaljujemo vam se na korektnoj poslovnoj saradnji i želimo vam da iz ovog teškog perioda izađete sa što manje posledica zdravi i živi i nastavite svoje poslovanje uspešno!
Uključujući da i saradnja naših kompanija nastavi da bude obostrano poslovna i korektna.
Koristimo i priliku da vam čestitamo protekle uskršnje praznike i one koji predstoje.
Čuvajte se i budimo odgovorni prema sebi i drugima!"
Miroljub Aleksić

Podelite sa prijateljima:
 
Poznati Pionirovi brendovi Medeno srce , Galeb , Negro , Lešnik...
Pionir je nastupio na 27. Međunarodnom privrednom sajmu u Tirani, Albanija,...
Tokom Dana zaljubljenih održali smo promocije Medenog srca. Svi posetioci...