Vesti

Vesti

1. septembar 2019.

Više od 40 godina Medenog srca

Pionirovo Medeno srce je pre više od 40 godina osvojilo srca svih generacija, i to se nije promenilo do danas. Priča o Medenom srcu počinje davne 1978. kada su čarobnjaci Pionira probudili čaroliju proizvodnje savršenog slatkiša. Srce je bilo slatko, dopadljivo i vrlo brzo je postalo omiljeno svima koji su ga probali. Pored klasičnog Medenog Srca, 2002. godine su nastali medenjaci sa ukusom višnje, a ubrzo i sa ukusima jagode i narandže, čime је upotpunjena paleta proizvoda. U malim i velikim pakovanjima, medenjaci su postali neizbežni, kao najdraži desert. Praznici ljubavi ne mogu dа se zamisle bez Medenih Srca. Dele ih zaljubljeni parovi, najbolji prijatelji, kao i kolege u pauzama posla...
Specifičnost našim medenjacima daju med i kombinacija začina cimeta, đumbira i karanfilića. Ukus zaokružuje visok procenat preliva od crne čokolade. Idealan u vreme posta, kao i u svakom trenutku kada osećate potrebu za savršenim slatkišom. Pored Medenog srca, u ''Kući medenjaka'' je i brend Slatko srce.
Medenjaci su se umešali u sve važne životne momente i povezali sve generacije. Božićni i novogodišnji praznici nisu potpuni ukoliko na trpezi ili uz poklone nisu crvene kesice mirisnih medenjaka raznih ukusa. Medeno srce је i savršeni rođendanski poklon, a postalo је sinonim sreće i ljubavi. Podjednako mu se raduju i deca i odrasli, i svi ga jednostavno obožavaju.
Kako su godine prolazile, crvene kesice Medenog srca postajale su sve lepše. Nebrojeno puta "srce" је bilo nagrađivano na raznim sajmovima. Tokom godina su se najlepša osećanja na svetu vešto spojila u savršene medenjake uz večitu poruku – Podelite ljubav!

Podelite sa prijateljima:
 
Poznati Pionirovi brendovi Medeno srce , Galeb , Negro , Lešnik...
Pionir je nastupio na 27. Međunarodnom privrednom sajmu u Tirani, Albanija,...
Tokom Dana zaljubljenih održali smo promocije Medenog srca. Svi posetioci...