Vesti

Vesti

25. maj 2017.

ČESTITAMO! :)

Završen je veliki nagradni konkurs Vitanova i Galeb te vode na more u okviru kojeg je stigao veliki broj kreativnih i originalnih radova. Učesnici su bili svih uzrasta iz svih krajeva naše zemlje.

Stručni žiri je tokom odabira radova cenio kreativnost i jedinstvenost ideje u prezentovanju teme Vitanova u mojoj porodici i odabrao najbolje.
Spisak svih nagrađenih možete pogledati ovde, a nagrađene radove ovde.

Povodom obeležavanja 100 godina kompanije, Pionir nagrađuje sve učesnike koji su ispunili uslove konkursa jednom ulaznicom za Aqua Park Izvor u Aranđelovcu.
Spisak učesnika koji su, prema pravilima konkursa, ostvarili pravo na ulaznicu u Aqua Park Izvor u Aranđelovcu možete pogledati ovde
Nagrađeni mogu da preuzmu ulaznicu na blagajni Aqua Park-a Izvor od 20.06.2017. godine uz važeći dokument.

Zahvaljujemo se Mioni Manojlović, nagrađenoj u našem konkursu, na predivnom kolažu fotografija.
vesti-vitanova-i-galeb-svi-dobijaju-4.png
Kompanija Pionir se zahvaljuje svim učesnicima u konkursu i poziva vas da pratite naš sajt i Facebook stranice na kojima vas uskoro očekaju nove zanimljivosti.
100 godina činimo svet slađim.
Vaš Pionir :)

Podelite sa prijateljima:
 
9. maj 2017 - 10. maj 2017.

Pionir Kids fashion week – završena prva nedelja dečje mode u Beogradu!

Po ugledu na velike svetske metropole i Beograd je uz pomoć kompanije Pionir Subotica dobio dečju nedelju mode! U ovoj fenomenalnoj manifestaciji je učestvovalo oko šezdesetoro dece, a održane su revije poznatih dečjih brendova: Sottobello, ELM fashion by Vesna MološevićMila VilaSmile kidsKiwi kids wearTasha Art school i IHA kolekcija za kućne ljubimce, poznate voditeljke Irene Atanasković Hrnjak, koja je izazvala posebnu reakciju kod publike.
U okviru Kids fashion week-a mnoga deca naših poznatih ličnosti prošetala su modnom pistom i ponela različite kreacije za najmadje.
Kids fashion week je bio poseban i po tome što je imao i humanitarni karakter. Naime, pistom su prošetala deca sa Daunovim sindromom, ali i deca iz sirotišta. Na taj način organizatorke, Marina Djordjević i Isidora Rosić, uputile su sve prisutne na toleranciju i prihvatanje različitosti.
Kompanija Pionir Subotica je svojom podrškom još jednom pokazala da je veoma širokog srca obezbedivši najmlađim posetiocima slatke nagrade, pa su deca u pauzama između revija mogla da uživaju i da se zaslade uz poznate Pionirove brendove kao što su : Galeb, Medeno srce, Kidy i Cica Maca.
Podelite sa prijateljima:
 
Poznati Pionirovi brendovi Medeno srce , Galeb , Negro , Lešnik...
Pionir je nastupio na 27. Međunarodnom privrednom sajmu u Tirani, Albanija,...
Tokom Dana zaljubljenih održali smo promocije Medenog srca. Svi posetioci...