Vesti

Vesti

28. februar 2017.

Teatar na dar

Kompanija Pionir je ovog vikenda pomogla da se primeni Strategija kulturnog razvoja gde su u fokusu su bili najmlađi građani Novog Sada. Od izuzetne je važnosti da se ovakva dešavanja izmeste malo i u druge periferne delove grada, pa je u subotu 18.03.2017. u SC Slana Bara na Klisi otvoren i Festival kratkih pozorišnih formi za decu ”Teatar na dar” u organizaciji udruženja “Vidovdanski kutak”.

Na manifestaciji je prisustvovalo blizu hiljadu posetilaca koji su imali prilike da na jednom mestu uživaju u 16 sjajnih pozorišnih predstava raspoređenih u dva dana, kao i u raznim kreativnim radionicama.

Kompanija Pionir, kao prijatelj festivala  prepoznala je i  podržala ovu sjajnu manifestaciju obezbedivši najmlađim posetiocima slatke nagrade, pa su deca u pauzama između predstava mogla da uživaju i da se zaslade uz Vitanova keks i Kidy čokoladice.

Svojim učešćem, kao prijatelj festivala Pionir je pokazao snagu društveno odgovorne firme i sa svoja dva brenda bio važan slatki deo ove manifestacije.

Deca su sa oduševljenjem pratila sve izvođače, a reakcije sugrađana su fenomenalne. Odziv je bio zaista fantastičan i po rečima posetilaca ovakav festival  predstavlja ponos Novog Sada.

Podelite sa prijateljima:
 
Poznati Pionirovi brendovi Medeno srce , Galeb , Negro , Lešnik...
Pionir je nastupio na 27. Međunarodnom privrednom sajmu u Tirani, Albanija,...
Tokom Dana zaljubljenih održali smo promocije Medenog srca. Svi posetioci...